Mersin'den Kısa Kısa

Silifke ilçesinde onkoloji hastaları, gönüllerince eğlenip stres attı.

Belediyesi Başkanı Mücahit Aktan, onkoloji hastaları ve aileleriyle bir araya geldi.

Onkoloji hastalarının moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu belirten Aktan, onlarla bir araya gelerek güzel vakit geçirmelerine katkı sağladıklarını kaydetti.

Aktan, imkanları ölçüsünde hasta, engelli, yaşlı bireylerin yanında olmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

- Sahilde temizlik yapıldı

Silifke Belediyesi ve Taşucu Rus Kültürünü Tanıtma Derneği işbirliğiyle Taşucu ve Kum Mahallesi sahillerinde temizlik çalışması yapıldı.

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, temizliğin ardından yaptığı açıklamada, yaz sezonu öncesi sahilde örnek, güzel bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Herkesten çevreye duyarlı olmasını isteyen Aktan, Silifke'nin güzel bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını ifade etti.

- Cumhur İttifakı'ndan ziyaret

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, yaptığı yazılı açıklamada, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ile AK Parti İçel Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Zeynep Gül Yılmaz'ı ziyaret ettiklerini kaydetti.

Ziyaretlerinin verimli geçtiğini belirten Aktan, görüşmelerde Silifke'ye yapılacak hizmet ve yatırım konularını ele aldıklarını bildirdi.

Kaynak: AA