SATSO Çevre Ve Şehircilik Komisyonu'ndan Ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Mehmet Tuncer Acan ile komisyon üyeleri, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu ziyaret etti.

SATSO'dan yapılan açıklamaya göre, ziyarette Sakarya'nın çevre sorunları ve bu sorunların giderilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu.

Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Acan, kentin çevre problemlerini en aza indirgemek için çalıştıklarını, bu nedenle Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

Acan, "Yönetim kurulumuzun da desteğiyle ilimizde çevre bilincini pekiştirmek, çevresel konularla ve şehircilik anlayışında ilgi uyandırmak adına çalışmalar yürütüyoruz. Çevre gönüllüleriyle beraber daha nice projelerle çevreye katkı sağlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, özellikle Sakarya Nehri'nin korunması ve olası çevresel tehlikelere karşı önlemler alınması da konuşuldu.

Arifiye Belediye Başkanı Karakullukçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çevre konusunda hassasiyetimiz çok yüksek. Arifiye Belediyesi olarak iş birliğine hazırız." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA