Körfez'de STK'lar İftarda Buluştu

Körfez’de STK temsilcilerini iftar yemeğinde ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez’de atacağımız her adımda STK’larımızın görüşlerini önemseyeceğiz” dedi.

Körfez'de STK'lar İftarda Buluştu
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçedeki STK temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına Başkan Şener Söğüt’ün yanı sıra, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Başkan yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ve Osman Yurt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan gecede oruçların açılması sonrasında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez’de atacağımız her adımda STK’larımızın görüşlerini önemseyeceğiz. Körfez, Anadolu’nun bütün renklerini taşıyan zengin bir kültüre sahip. Bunu bu akşam burada görebiliyoruz. Ramazan’ın huzurunu tüm renklerimizle kardeşlik duygusu içerisinde yaşıyoruz. Her akşam bir ailemize konuk oluyor, iftar sonrasında da mahallelilerimiz ile bir araya geliyoruz. Çocuklarımız için eğlence programları ve tasavvuf akşamları düzenliyoruz. Ramazan coşkusunu halkımızla paylaşarak yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA