Hayırseverden Eğitime Destek

Marmaris ilçesinde yaşayan hayırsever bir emekli öğretmenin 4 derslikli ilkokul ve 2 derslikli anaokulu yaptıracağı bildirildi.

Eğitime Yüzde 100 Destek kampanyası kapsamında, Marmaris ilçesi Çamlı Mahallesi’nde bulunan ilkokulun bahçesine 4 derslikli ilkokul ve 2 derslikli anaokulu yaptırılması için Muğla Valiliğinde protokol imzalandı.

Muğla Valisi Esengül Civelek, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırsevere devletle sorumluluk paylaşarak eğitime yapmış oldukları katkı ve destek için teşekkür ederek, nitelikli, etkin, verimli ve güçlü insan kaynağının ancak eğitimle mümkün olacağını söyledi.

Hayırsever iş adamı ve emekli öğretmen Ahmet Fuat Türkmen ise kendisinin emekli öğretmen olduğunu, sosyal sorumluluk bilinciyle her zaman ve her yerde eğitime ve gelişmeye önem verdiğini ifade etti.

Protokol imza törenine, Muğla Valisi Esengül Civelek, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Çamlı Mahalle Muhtarı Kerim Ekinci, hayırsever Ahmet Fuat Türkmen katıldı.

Kaynak: AA