Güneş Yüzünü Göstermeye Başladı!

Cildi güneşten korumanın gerektiğini artık hepimiz biliyoruz. Peki cildimizi güneşten nasıl koruyoruz?

Güneş Yüzünü Göstermeye Başladı!
Bu sorunun cevabında birden fazla seçenek yer alıyor. Fakat en etkili ve faydalı çözüm şüphesiz ki güneş kremi kullanılmasıdır.Güneş kremlerinde ve bakım ürünlerinde sıkça rastladığımız SPF nedir? Ne işe yarar? Gelin birlikte inceleyelim.

Açılımı Sun Protection Factor olan SPF güneş koruyucu anlamına gelmektedir. UVA ve UVB ışınlarının cilde temas etmesini engeller. Zararlı ışınlara, yaşlanma belirtilerine ve çevresel faktörlere karşı cildi koruma altına alır.

Güneş değince akla ilk gelen dermokozmetik markalardan biri olan Bioderma Photoderm serisi ile güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinizi koruma altına alabilirsiniz. Her cilt tipine özel olarak geliştirdiği yüz güneş kremi cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı tamamlamaya da yardımcı olur. Leke, akne, hassasiyet ve daha fazla cilt problemine fayda sağlayan ürün çeşitleri sayesinde kullananlar tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir.Sizde Bioderma güneş kremi çeşitlerini www.dermokozmetika.com.tr/bioderma-photoderm-gunes-serisi sayfası üzerinden inceleyebilir, cildinize en uygun ürünü kolaylıkla seçebilirsiniz.

Bioderma güneş koruyucu çeşitleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri renkli güneş kremidir.

Tüm ciltlerin kullanımına uygun bu ürün mineral pigmentli özelliği ile cilt kusurlarını gizleyerek eşit bir renk tonu sağlar. Parlamayı kontrol altına alan su bazlı yapısı gün boyu cilde mat bir görünüm kazandırır.

En çok merak edilen sorulardan biri de renkli güneş kremi nasıl kullanılır? Normal bir güneş kremiyle arasındaki fark nedir? Bu soruya cevap verecek olursak kullanılmadan önce mutlaka çalkalanması gerektiğini söylemeliyiz. Çünkü cilde homojen bir görünüm kazandırmak için mineral renk pigmentlerinin koruyucu filtrelerle karışmasını sağlamak son derece önemlidir. Koruyucu bakım olarak tercih edilecekse temiz cilde gündüzleri eşit bir şekilde uygulanmalıdır. Deniz, havuz gibi alanlarda yüksek koruma sağlamak için suya ve güneşe fazla maruz kalındığında her 2 saatte bir uygulama tekrar edilmelidir.

Normal güneş koruyucu ile arasındaki fark ise renkli yapısı sayesinde sivilce, leke, kızarıklık gibi cilt kusurlarını gizleyerek eşit bir renk tonu sağlamasıdır. Makyaj yapmayı sevmeyenler için oldukça ideal bir ürün olarak yer alırken, makyaj severler için harika bir makyaj bazı görevini görmektedir.

Bioderma güneş serisi ve daha fazla Bioderma ürün seçeneğini Dermokozmetika da bulabilir, uygun fiyat, aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanıyla sahip olabilirsiniz.