Pazaryeri'nde Bilecikli Gazeteciler Ve Yazarlar Buluşması

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde belediye ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte, Bilecik ve ilçelerindeki gazeteci, yazar, radyocu ve televizyoncular bir araya geldi.

Etkinliğe, Bilecikli olup çeşitli illerde yaşayan isimler davet edildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sedat Büyük'ün davetine 47 gazeteci, yazar, radyocu ve televizyoncu katıldı.

Yazar ve şairler, yıllardır yazdıkları kitapları kurulan stantlarda sergileyerek, imzalayıp davetlilere hediye etti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, programda yaptığı konuşmada, Bilecik'te bir ilki gerçekleştiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sedat Büyük'e teşekkürlerini iletti.

Büyük ise şunları söyledi:

"Bugüne kadar hiç yapılmamış bir etkinliği yapmaktan gurur duyuyorum. Bilecikli olan, yıllardır onlarca kitap yazmış ama kimsenin bilmediği usta yazarları ve televizyoncuları günlerce araştırarak 67 isme ulaştım. Çeşitli nedenlerle katılamayanlar oldu. Davetimize 47 kişi olumlu cevap verip etkinliğimize katıldılar. Birbirini tanımayan aynı ilin yazarları da bu projeden çok memnun kaldılar ve bundan sonra Bilecik ve ilçelerinde bu tür toplantıların yapılmasını arzu ettiklerini belirterek teşekkür ettiler."

Daha sonra katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kaynak: AA