Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Yüksel'i Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'ı sahil dolgu alanındaki belediye binasında karşıladı. Albayrak, yeni görevinde Yüksel'e başarılar diledi.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, Yüksel'in vatandaşların tercihi ile başkanlığa seçildiğini hatırlattı.

Parti rozetlerinin bir kenara bırakıp Tekirdağ için çalışacaklarını ifade eden Albayrak,"İkimiz de seçimin ardından parti rozetlerimizi çıkaracağız ve ben tüm Tekirdağ'ın, kendisi de tüm Süleymanpaşa'nın belediye başkanı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Benim için diğer 10 ilçe ve belediye başkanları ne kadar önemliyse, Süleymanpaşa ve onun Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de aynı şekilde önemlidir. Yeni dönemde hiçbir ayrım gözetmeksizin ve birlik, beraberlik içinde hizmet etmeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

- "Uyum içinde çalışacağımıza olan inancım tamdır"

Yüksel de seçim sürecinin artık geride kaldığını hizmet etmek için gece gündüz çalışacaklarını belirterek, "Seçim dönemini geride bıraktık ve artık Trakya'nın incisi Süleymanpaşa için el ele vererek bizden hizmet bekleyen vatandaşlarımız için çalışacağız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ile önümüzdeki beş yıl boyunca uyum içinde çalışacağımıza olan inancım tamdır. Kadir ağabey ile nasıl bir işbirliği içinde olacağımıza önümüzdeki dönemde hepiniz şahit olacaksınız. Kendisi benim hem yaşça hem de belediye başkanlığı anlamında tecrübe olarak ağabeyimdir. Bu tecrübeden de istifade edeceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

Kaynak: AA