Vali Şentürk Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ticaret İl Müdürlüğünce Tüketici Haftası dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Şentürk, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, İl Tüketici Hakem Heyeti ile öğrencileri makamında kabulünde, bilinçli neslin yetişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüketici haklarının öğrenciler başta olmak üzere toplumun her kesimin bilmesi gerektiğini vurguladı.

Tüketicilerin alışverişlerinde bilinçli hareket etmesi ve haklarının korunmasının son derece önem kazandığını ifade eden Şentürk, ülkede tüketici haklarının korunmasına yönelik alınan tedbirlerle tüketicilerin haklarını aramasının da kolaylaştığını söyledi.

Ticaret İl Müdürü ve İl Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Balta da Tüketici Hakem Heyetinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Şentürk, ''Tüketici ve tüketim'' konulu resim yarışmasında birinci olan Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulundan Furkan Özbek'e, ikinci Osmangazi Ortaokulundan Selime Karaca'ya ve üçüncü Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulundan Ecrin Ene'ye ödüllerini verdi.

Kaynak: AA