TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Öztürk'ten Kırşehir'e Ziyaret

Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü'nü ziyaret ettiği bildirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Hüseyin Öztürk ve beraberindeki heyet, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaretinde çalışanlarla görüştü.

Kurum çalışanları ve sendika üyeleriyle bir araya gelen Öztürk, her bir üyeye ulaşarak, onların talep ve görüşlerini aldıklarını belirtti.

Öztürk, "Kırşehir'de sendika üyelerimiz ve kurum amirlerimiz uyumlu ve karşılıklı istişareyle çalışmalarını sürdürüyor. Üyelerimizin sorun ve taleplerini yerinde dinleyerek sorunların giderilmesi ve taleplerin hayata geçirilmesi için çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Bizler seçildiğimiz günden bugüne kadar hep sahadayız. Üyelerimizin derdi bizim derdimizdir. Türkiye'nin her bir köşesine ulaşıyor ve üyelerimizle görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Müdürü Kenan Şahin de TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Öztürk ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.

Ziyarette TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Harun Sarıdoğan, sendikanın il temsilcisi Duran Seçen'de hazır bulundu.

Kaynak: AA