Sedat Peker'den Meral Akşener bombaları!

Sedat Peker twitter hesabından öyle açıklamalar yaptı ki yer yerinden oynayacak! Geçtiğimiz günlerde emperyalist güçlerin seçim sonrası teröristleri sokağa dökmeyi planladığını açıklayan Sedat Peker'e bugün Akşener'den bir yanıt gelmişti.

Sedat Peker'den Meral Akşener bombaları!
Sedat Peker'den Meral Akşener bombaları!
Geçtiğimiz günlerde Ateşehir'de bir mekan açılışında konuşan Peker, emperyalist güçlerin seçim sonrası teröristleri sokağa dökmeyi planladığını söylemiş, ikinci bir 15 Temmuz vakası yaşanması ihtimaline karşı insanları ruhsatlı silah almaya davet eden bir açıklama yapmıştı.

Peker'in bu açıklamaları üzerine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün gazetecilere bir açıklama yapmış;

“Ben eski İçişleri Bakanı'yım. Ama bu tür çağrılar, davranışlar İçişleri Bakanlığı'nın görevini yapmadığı anlamına gelir. İçişleri Bakanlığı o iradeyi koymadığı taktirde kaos çıkar. Bu tür gruplar, insanlar cesaret alır ve o zaman sokağın dili konuşmaya başlar. Bu da Türkiye açısından son derece yanlış, kötü bir iştir. Sayın İçişleri Bakanlığı ve Sayın Bakanı göreve davet ediyorum. Böyle bir şey olmaz” ifadelerini kullanmıştı.

''BENİMLE NEDEN GİZLİ GİZLİ GÖRÜŞTÜ!''
Akşener'in açıklamaları üzerine Sedat Peker Twitter hesabı üzerinden gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Peker açıklamasında; ''Parti başkanı @meral_aksener suç duyurusunda bulunacaksa 1997'de işlenen barmen cinayetinin hemen sonrasında kendisi İçişleri Bakanı'yken, ortak tanıdığımız birinin gizli organizasyonuyla benimle niçin görüştüyse, asıl bunun için suç duyurusunda bulunmalıdır.

Meral Akşener ( @meral_aksener) suç duyurusunda bulunacaksa İzmit'teki Welborn Otel'de Gürkan Turizm'in sahibinin oğlunun 2014 yılındaki sünnet düğününde yerel televizyoncuların kameralarının kapattırılmasını düğün sahibinden isteyerek bir kenarda birçok şahidin huzurunda @meral_aksener benimle kulaktan kulağa ne konuşmuştur? Bence bununla ilgili suç duyurusunda bulunması daha doğru olacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Sedat Peker o açılışta neler söylemişti?
Emperyalistlerin sözcüsü bir yazar var. Michael Rubin… Şahsımla ilgili de ara sıra yazılar yazıyor. En son Sayın cumhurbaşkanımızla ilgili bir yazı yazdı. Demiş ki; “Öldürüleceği kesin ama makamında mı olacak ceza evinde mi olacak kaçarken mı olacak?” Kıymetli dostlarım sizden bir söz istiyorum. Eğer bir daha 15 Temmuz gibi bir şeyi denerlerse bu Michael Rubin'in pantolonunu ve donunu da çıkarın kardeşlerim. Konuşmayla icraatın bu ülkede yan yana farklı hale büründüğünü ona gösterin kardeşlerim. Size şunu söylüyorum… FETTÖŞİLERİN hala daha çok güçlü olduğunu unutmayın. Sosyal medyada farklı farklı kimliklerle gezip farklı farklı şeyler yazanların da yine o namussuzlardan olduğunu sakın unutmayın onlara merhamet beslemeyin kardeşlerim.

Emperyalist güçlerin hem de onların ülkemizdeki uşaklarının bazıları şimdiden seçimlerle ilgili YSK tanımadıklarını söylüyorlar. Seçim sonuçlarına göre insanları partilileri sokağa dökecekler. Bunun amacı terör örgütü mensuplarının da o partilerin içine karışıp ülkeyi yakmaları ve yıkmalarıdır. Polisimiz askerimiz istihbaratımız güçlüdür buna izin vermez ancak Allah'a yemin olsun bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını karış karış koruyacaklardı kardeşlerim bu ülkenin bir karışını bile onlara vermeyeceğiz kardeşlerim.

İrak'ı Libyayı Suriye'yi ve Afganistan'ı yıktılar… Sırada Venezuela, İran ve Türkiye var. Bu sebeple kardeşlerim şımarık bir edayla değil gerçekten ülkemize karşı sorumluluk hissi ile davranmalıyız. Tarihimizin bize öğrettiği gerçekler var. Silah iyi insanların elinde olduğu zaman bir sigortadır güvencedir. Bu sebeple kardeşlerim imkanı olan arkadaşlarımız mutlaka ruhsatlı silahlar alsınlar. Mutlaka al tüfekleri alsınlar. Mutlaka hazırlıklı olsunlar kardeşlerim. Biz kötüye hazır olalım da iyi gelirse amenna Samenna...

Sedat Peker'den Meral Akşener bombaları!