FOX TV ile Kılıçdaroğlu pazarlık yaptı mı?

Murat Kelkitlioğlu, FOX TV'nin Ece Güner Toprak'ın aday olması karşılığında CHP'ye destek vereceğini yazdı.

FOX TV ile Kılıçdaroğlu pazarlık yaptı mı?
FOX TV ile Kılıçdaroğlu pazarlık yaptı mı?
Gazeteci Murat Kelkitlioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile FOX TV'nin aday pazarlığı içinde olduğunu iddia etti.

CHP'nin etkili isimlerinden Erdoğan Toprak'ın eşi Ece Güner Toprak'ı aday yapmak için FOX TV etkisini kullandığını yazan Kelkitlioğlu, adaylık karşısında destek sözü verildiğini yazdı.

'KILIÇDAROĞLU DESTEĞİ KAYBETMEYİ GÖZE ALABİLECEK Mİ?'


İddialarını köşesinde paylaşan Kelkitlioğlu 'CHP'nin etkili isimlerinden Erdoğan Toprak'ın eşi Ece Güner Toprak, FOX Türkiye'nin en tepedeki ismi eski siyasetçilerden Engin Güner'in kızı. Erdoğan Toprak avukat eşinin siyasete girmesini uzun zamandır istiyor. Ece hanım zaman zaman FOX TV'de yorumculuk yapıyor! Toprak Ailesi Ece hanımın Bakırköy Belediye Başkan adayı yapılması için oldukça ısrarcı. Bunun için de uzun süredir derin bir çalışma içindeler. Hatta aile fertlerinin Kılıçdaroğlu'na, “Ece hanımı aday yaparsanız FOX olarak her şeyimizle yanınızda oluruz” dediği söyleniyor. Bakalım Kılıçdaroğlu bu teklife nasıl bir cevap verecek? En güvendiği kanal olan FOX'un desteğini kaybetmeyi göze alabilecek mi?' diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayınız