HEM'de 16 Bin 516 Kursiyer Eğitim Gördü

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezince (HEM) bir yılda 157 farklı branşta açılan bin 39 kursta 16 bin 516 kursiyer eğitim gördü.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İzzet Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurs çalışmalarını çoğaltarak devam ettiklerini söyledi.

Bu yıl büyük bir başarı elde ettiklerini ifade eden Arslan, geçen yılın üstünde kurs ve kursiyer sayısına ulaştıklarını belirtti.

Eğitim alan 16 bin 516 kursiyerin 8 bin 582'sinin kadın, 7 bin 934'ünün ise erkek olduğunu ifade eden Arslan, her yıl daha fazla kurs açarak daha çok kursiyere ulaştıklarını kaydetti.

2018-2019 dönemi yeni kurs başvurularının da başladığını belirten Arslan, vatandaşların talepleri doğrultusunda kursların açılacağını bildirdi.

Arslan, kursların açılışında ve kurs yeri tedarikinde maddi ve manevi her türlü destekte bulunan Kaymakam Mustafa Kaya'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin'e, Lüleburgaz Belediyesi, İŞKUR, Gençlik Merkezi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: AA