Sağlık-Sen Hakkari Şubesinin 2. Olağan Genel Kurulu Toplandı

SağlıkSen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan: 'İnanıyorum ki bu yeni seçilecek kardeşimiz Hakkari'de bu kardeşlik türkümüzü, muhabbetle bütün ülkeye yaymak için buradan başlatır'.

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, "İnanıyorum ki bu yeni seçilecek kardeşimiz Hakkari'de bu kardeşlik türkümüzü, muhabbetle bütün ülkeye yaymak için buradan başlatır." dedi.

Hakkari Devlet Hastanesinin konferans salonunda toplanan Sağlık-Sen Hakkari Şubesinin 2. Olağan Genel Kurulu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Toplantıya katılan Aslan, yaptığı konuşmada, geçmişe bakıldığında atılacak adımlar olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki bu yeni seçilecek kardeşimiz Hakkari'de bu kardeşlik türkümüzü, muhabbetle bütün ülkeye yaymak için buradan başlatır. Bu bayrak yarışında Hakkari'deki arkadaşların da üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerine inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Himmet Bayar da Sağlık-Sen ve Memur-Sen'in bu milletin özünden, değerlerinden çıkmış, hamurunda yorulmuş, gerçekte bu toplumun ve milletin mayası olan bir teşkilat olduğunu ifade ederek, "Bu bütün kesimleri, bütün toplumu kucaklayan ve herkese gönlünü açan, bütün mazlumlara, bütün mağdurlara kucak açan bir teşkilattır." dedi.

Sağlık-Sen Hakkari Şube Başkanı Feysel Çiftçi ise kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Genel merkezimizin desteği ile ortaya konan güçlü vizyonun bir parçası olarak Hakkari'de de sizlerle birlikte emeğin ve alın terinin savunucusu olarak sendikal mücadelemizi alnımızın akıyla devam ettirdiğimize ve ettireceğimize yürekten inanıyoruz. Herkese hayırlı olsun." diye konuştu.

Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür ve Eğitim-Bir Sen Hakkari Şube Başkanı Sefer Özatak da birer konuşma yaptı.

Ardından yapılan kongrede, Sağlık-Sen Hakkari Şube Başkanlığına Feysel Çiftçi yeniden seçildi.

Kaynak: AA