Tatvan'dan Kısa Kısa

Tatvan ilçesinde, Bitlis Valiliği öncülüğünde 11-14 Ekim İstanbul'un Maltepe kentinde düzenlenecek "Bitlis Tanıtım Günleri"nin tanıtım toplantısı yapıldı.

Kaymakam Mehmet Ali Özkan başkanlığında kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıda ilçenin tanıtımı için yapılması gerekenler ele alındı.

Toplantıda, Kaymakamlık, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden oluşan odaların tek çatı altında birleşerek tanıtıma destek vermesi ve tanıtım ekibi oluşturularak gerekli hazırlıkların tamamlanması kararlaştırıldı.

Kaymakam Özkan, yaptığı konuşmada, daha önde de düzenlenen tanıtım günlerinde ilçenin en iyi şekilde tanıtıldığını anımsattı.

İstanbul Maltepe'de düzenlenecek tanıtımın en güzel şekilde yapılabilmesi için hazırlıkların startının verildiğini belirterek, "Kurum ve odalarla birlikte hummalı bir çalışma yürütecek. İstanbul'da Tatvan'ı her yönüyle en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyoruz. Herkesi 11-14 Ekim tarihlerinde İstanbul Maltepe'deki etkinlik alanında yapılacak Bitlis Tanıtım Günleri'ne davet ediyoruz." dedi.

Toplantıya, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ecvet Avci, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet ile kurum müdürleri katıldı.

- Tatvan'da "madde bağımlılığı" toplantısı

İlçede, Kaymakam Mehmet Ali Özkan başkanlığında, "madde bağımlılığı" toplantısı gerçekleştirildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) toplantı salonunda yapılan toplantıda madde bağımlılığı, uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önüne geçilmesi konuları görüşüldü.

Toplantıda kurumlar arası görev dağılımı yapılarak ilçe genelinde uyuşturucu madde ile ilgili mücadele noktasında belirlenen gerekli önlemlerin alınması kararlaştırıldı.

Özkan, yaptığı konuşmada, uyuşturucuyla sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, bu noktada gerekli tüm tedbirlerin alınacağına vurgu yaptı.

Kaynak: AA