Deresakarı'nın İçme Suyu Ve Yol Sorunu Çözüldü

Bilecik'in merkez Deresakarı köyünde yaptırılan içme suyu tesisi ile asfaltlanan yolunun açılışı yapıldı.

Deresakarı köyünde yaptırılan içme suyu tesisinin açılışı ile asfaltlanan yolun hizmete alınması dolayısıyla tören düzenlendi.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, törende yaptığı konuşmada, ellerindeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Millet olarak, devlet olarak güçlenmeye başladıkları her dönemde müdahalelere uğradıklarını ama hep ayağa kalkmasını bildiklerini ifade eden Büyükakın, şunları kaydetti:

"Anadolu topraklarında ve bölgedeki topraklarda yükselişimizle alakalı etrafımızda, düşmanlarımızda hep aynı korku var. Bu, son olarak 15 Temmuzda ortaya çıktı. Şimdi ekonomi üzerinden deneniyor ama bakın, karanlığın en yoğun olduğu an sabahın en yakın olduğu andır. Bu millet bir doğum sancısı yaşıyor, karanlığın en yoğun olduğu dönemi yaşıyor ancak tarihin akısına baktığımızda, bu devletin ayağa kalkma ve daha da büyüme noktasında olduğuna ben şahadet ediyorum. Bilecik hızlı bir kalkınma sürecinde. Gelecek 10 yılda Türkiye'de en hızlı gelişen 10 ilden biri, muhtemelen ilk üçte olan iller içerisinde olacak Bilecik.''

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı da herkesin temelinde köy hayatının bulunduğunu belirtti.

Köylerin imkanlarını iyileştirme çabasında olduklarını dile getiren Yağcı, şunları söyledi:

''Bu düşünceden hareketle, hükümetimiz göreve geldiği ilk günden itibaren, 17 yıldır insanımızın her noktadaki ihtiyaçlarını karşılama çabasındadır. Önceden sadece yol açmak yeterken şimdi o yollar yetmiyor. Yolların en iyisini yapıyoruz. Amacımız köylerdeki yaşam standartlarını en üst düzeye çıkarmak. El ele gönül gönüle vererek tüm sorunları çözeceğiz."

Törene, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbat ve Deresekarı Muhtarı Yaşar Öztiryaki de katıldı.

Kaynak: AA