Toplum Yararına Çalışma Programı

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, okulların açılması ile Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 450 kişilik temizlik personelinin milli eğitim bünyesinde okullarda görevlendirileceğini bildirdi.

Tosun, yaptığı yazılı açıklamada, alımların İş-Kur üzerinden yapılacağını ve başvuruların 17-21 Eylül tarihlerinde kuruma gidilerek veya internet sitesi üzerinden yapılacağını belirtti.

Program kapsamında okullarda hijyenin, çevre ve bahçe temizliklerinin sağlanması konusunda önemli bir ihtiyacı sağlamış olacağını ifade eden Tosun, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin sağlığı için önemli. 450 kişilik temizlik personelinin belirlenmesinin ardından yine okullarda görevlendirilmek için 232 güvenlik personeli alımını gerçekleştireceğiz. Güvenlik alımının tarihini paylaşacağız. İş-Kur üzerinden kayıtlar yapılarak güvenlik alımı gerçekleşecek. Yeni öğretim yılına başlayacak bütün öğrencilerimize hayırlı bir öğretim yılı diliyorum. Aynı şekilde öğretmenlerimize, idarecilerimize, bütün yöneticilerimize de gençlerimizin ufkunu daha da açacak onları parlak bir geleceğe hazırlayacak başarılı bir öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum."

Kaynak: AA