Merzifon'da Okul Müdürleri Toplantısı

Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, okul müdürleriyle toplantı düzenledi.

Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ön değerlendirmesi yapılarak, okul müdürleri müfredat, lise ve üniversite yerleştirme sonuçları, öğretmen ihtiyaçları hakkında bilgilendirildi.

Milli Eğitim Müdürü Yozgat, toplantıda yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin emek istediğini belirterek, bu konuda okul müdürlerine büyük görevler düştüğünü söyledi.

Merzifon’da eğitim altyapısının çok iyi durumda olduğunu aktaran Yozgat, şunları kaydetti:

"Öğretmenlik, fedakarlık mesleğidir. Fedakarlığımızı göstermeliyiz. Merzifon’da eğitim altyapısı bir çok il ve ilçeye göre oldukça iyi durumdadır. Yarınlarımız olacak çocuklarımızın hayata atılma maratonunun en önemli adımı okuldur. Geleceğimizi yönetecek nesillerin yetişmesinde en büyük pay sizlerin olacaktır. Bu anlamda ben şu ana kadar yaptığınız tüm çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve bu özverili çalışmalarınızın devamını diliyorum."

Yozgat, 208-2019 eğitim öğretim yılının 17 Eylül Pazartesi günü başlayacağını hatırlatarak, okulların açılmasına az bir süre kala yapılan değerlendirme toplantısının verimli geçtiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA