EKOGEM Projesinde İmzalar Atıldı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası ile Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün ortaklaşa hazırladığı Ekonomi Geliştirme Merkezi (EKOGEM) projesi Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından kabul edildi.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası ile Mevlana Kalkınma Ajansı sözleşmeye imza attı.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, MEVKA binasında düzenlenen imza töreninde, sözleşmeyi imzalamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sözen, projenin 18 ayda tamamlanacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Karapınar'da iş ve yatırım ortamını iyileştirmenin ve geliştirmenin hedef alındığı projemize MEVKA 674 milyon lira destek verecek. Projemiz kapsamında girişimciler, yatırımcılar ve KOBİ'ler tüm ticari işlemlerini tek merkezden yapabilme imkanı bulacak, zaman israfı önlenecek ve bürokrasi ortadan kaldırılacak. Girişimcilere yeni iş kurmada, yatırımcılara ve KOBİ'lere iş geliştirmede eğitim, toplantı, brifing faaliyetleri ile yol gösterici olunacak. İlçedeki iş aleminin tüm teşvik ve hibelerden maksimum faydalanması sağlanacaktır. Projemizin odamıza, üyelerimize, ilçemize ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum."

İmza törenine MEVKA Genel Sekreter’i Savaş Ülger, uzman Funda Erkan , Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasından Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kaynak ve Bahri Müftüoğlu katıldı.

Kaynak: AA