TMO Genel Müdürü Güldal'dan Lisanslı Depoda İnceleme

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal ve beraberindeki heyetin Giresun Ticaret Borsası (GTB) lisanslı deposunda incelemelerde bulunduğu bildirildi.

GTB Başkanı Yaşar İbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Güldal ve TMO Fındık Daire Başkanı Enver Şimşek ile TMO Alım ve Muhafaza Müdürü Hüdaverdi Ercan'ın da yer aldığı ziyarette kendileriyle sektör ve lisanslı depoyla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

İbaş, ziyaretlerinden dolayı Güldal'a teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Fındık piyasalarının bu seneki durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde ve değerlendirmelerinde bulunarak, lisanslı depo tesisi ve spot alım satımların yapıldığı seans salonunda kendilerine bilgi sunumu gerçekleştirdik. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetimizi ve Toprak Mahsulleri Ofisi camiasıyla geçen sezon itibarıyla yapmış olduğumuz iş birliği ve çalışma kültürünün çok iyi neticelerini aldığımızı ve bu sezonda yine aynı kararlılıkla çalışmaya hazır bulunduğumuzu kendilerine tekrar ifade ettik ve yeni görevinde başarılı çalışmalar yapmasını temenni ettik ve teşekkürlerimizi ilettik."

Kaynak: AA