İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacıyla İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde toplandı.

Civelek, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların ihtiyaç duyduğu kamu hizmetlerini etkin, hızlı, kaliteli bir şekilde yerine getirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Vatandaşların kamu hizmetlerine erişimi daha hızlı sağalamak istediklerini belirten Civelek, "Mevzuata uygun beklenti ve talepleri çözüm odaklı hizmet anlayışı ile usul ve esaslar çerçevesinde yerine getirmek ve vatandaşlarımızın refah seviyesini, yaşam kalitesini iyileştirmek en önemli görevimizdir. “ dedi.

Civelek, Muğla’da bulunan kamu kurumlarında vatandaş odaklı hizmet anlayışının yerleştiğini ve idare olarak en iyi hizmeti sunma sorumluluğunu kurumlar arası uyum, iş ve güç birliği içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Toplantıda, "imar barışı" uygulamasına ilişkin Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili Veysel Şemsi Güner, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları, ilin mevcut durumu ve eğitim yatırımlarıyla ilgili de İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından sunum yapıldı.

Toplantıya, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ile diğer kamu kurum ve kuruluş müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA