AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma

AK Parti Kars İl Başkanlığınca, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına, eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, MKYK üyesi Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve partililer katıldı.

MKYK üyesi Ahmet Arslan burada yaptığı konuşmada, AK Parti çatısı altında millete hizmet ettiklerini söyledi.

Kars'a, ilçelerine ve Türkiye'ye hizmet ettiklerini anlatan Arslan, "Kars'ın temsilcileri olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Tarım Komisyonu'nda ülkemizin tarımına, hayvancılığına, ormancılığına, köyişlerine yön verecek hizmetler geliştirirken ülkenin bütün çalışmalarında söz sahibiyiz. Söz sahibi olmak yetmez, inşallah bu hizmet kervanının öncülerindeniz." dedi.

Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç ise herkesin bayramını kutlayarak, ülkenin bugünlere gelmesinde şehit olanlara Allah'tan rahmet diledi.

Kılıç, AK Parti hükümetleriyle ülkenin geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü ifade ederek, "Millet olarak dua etmemiz gereken günlerden geçiyoruz. Ülkemiz şükürler olsun bizim iktidarlığımızla beraber gelecekte arzu ettiğimiz ülkenin oluşmasına büyük emek vermiş bir teşkilat mensuplarıyız hemen hemen hepimiz. Birimiz biraz daha az, birimiz biraz daha çok ama amaç bir, hedef bir, gaye bir ve uğraş bir." diye konuştu.

Kaynak: AA