Vali Meral'dan Kurban Bayramı Mesajı

Karaman Valisi Fahri Meral, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Meral, mesajında, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik duygularının canlanmasına vesile olan bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların, bütün bir toplumun aynı duyarlılığı hissedebilmesine vesile olan önemli günler olduğunu ifade eden Meral, şunları kaydetti:

"Bütün bu değerleri özünde barındıran Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı simgelemektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalı, her türlü dayanışmayı ve bütünlüğü en güçlü şekilde göstermeliyiz. Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de siz değerli Karamanlı hemşehrilerimizin bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bayram nedeniyle artacak trafik yoğunluğuyla ilgili Karaman genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir, trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiçkimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum."

Kaynak: AA