Vali İbrahim Akın'dan Kurban Bayramı Mesajı

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, Kırşehirli vatandaşlara huzurlu, sağlıklı ve barış içerisinde bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Bayramların, toplumda oluşturduğu manevi iklimle İslam aleminin üzerine rahmet olarak inmesiyle yaşanan tüm olumsuzlukları bertaraf edeceğini vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"İnancımızdan ve milli duygularımızdan aldığımız güç, bizleri bir araya getirmekte, rahmeti, fazileti ve mağfiretiyle insanlığı huzura sevk etmektedir. İnsanlar arasında sevgi tohumları eken, her türlü insani ve ahlaki değeri canlandıran, huzur ve sükunetin hakim olduğu bayramların kıymetini bilerek ve tüm benliğimizde hissederek yaşamak bizleri hem bu dünyada, hem de ahirette mutlu kılacaktır. Yüce dinimiz İslamiyet, yardımlaşma ve dayanışma üzerine kurulu bir dindir. Veren elin alan elle buluştuğu bayramlarda paylaşmanın en güzel örnekleri sergilenmektedir. İnanıyorum ki bu bayramda da milletçe şefkat ve merhamet duygularımızla en yakınımızdan tutun da dünyanın öbür ucunda yaşayan ihtiyaç sahiplerine uzatacağımız yardım eli ile paylaşmanın verdiği hazzı tüm benliğimizde hissedeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramınızı içtenlikle kutluyor, bayramın Kırşehirli hemşehrilerimize, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."

Kaynak: AA