Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Bayram Hazırlıkları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince vatandaşların rahat, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların bayram ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için bayramda şehir içi toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak. Engelli ve Yaşlı Hizmet Araçları da engelli ve yaşlıların ulaşımını sağlayacak.

Kurban Bayramı dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKULAŞ tarafından işletilen araçlar, faaliyet gösterdiği güzergahlarda bayram süresince ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek.

Ayrıca Süleymanpaşa ilçesinde faaliyet gösteren TETAŞ'a ait özel halk otobüsleri de bayramın 1. ve 2. günü ücretsiz olarak hizmet verecek.

Bayram boyunca, TEKİM ALO 153, TESKİ ALO 185 hattı kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam edecek.

Vatandaşların kurbanları, Çorlu, Çerkezköy ve Şarköy mezbahalarında İslami usullere uygun bir şekilde, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kesilecek.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi cankurtaranları, bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğrayan mavi bayraklı sahillerde vatandaşların can güvenliğini sağlayacak.

Kaynak: AA