Başkanı Oğuz'un Mahalle Ziyaretleri

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Oğuz, mahalle ziyaretleri kapsamında Abditolu Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Oğuz, mahallede yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Konya’ya en yakın olan mahallede olduklarını belirten Oğuz, "Abditolu Mahallemize hem Çumra’ya hem de Konya’ya 21 kilometre mesafede olan bir mahallemizdir. Göreve talip olduğumuzda bu mahallemize yapılacaklar konusunda sözler vermiştik. Mahalle konağımız, parkımız yapıldı. Mahallemizin iç yollarının tamamının da asfalt çalışması bugün itibariyle tamamlanmış oldu." ifadelerini kullandı.

Oğuz, şöyle konuştu:

"Halı sahamızın inşaatı devam ediyor. En kısa sürede tamamlanacak inşallah. Abditolu Mahallemizin tadilatı yine belediyemiz tarafından tamamlanmış oldu. Mahallemizin güvenlik kameraları belediyemiz tarafından kuruldu. 2014 yılında mahallemize vermiş olduğumuz tüm sözlerin tamamlanmış olması ve mahallemize hizmet etmek bizleri mutlu ediyor. Belediye personelimizle, meclis üyelerimizle, mahalle başkanlarımızla, muhtarlarımızla mahallelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA