'Muratpaşa Kimsenin Çiftliği Değil, Tapulu Malı Değil'

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 2019 'da yapılacak yerel seçimlerde Muratpaşa ve Konyaaltı belediyelerini almak için çalışmalara başladıklarını söyleyerek, "AK Parti olarak Muratpaşa'ya talibiz. Muratpaşa kimsenin çiftliği değil, tapulu malı değil." dedi.

Başkan Taş, Antalya Büyükşehir Belediyesi Balık Çarşısı'nda düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını ifade eden Taş, milletin desteğiyle AK Parti'nin 16 yıldır iktidarda olduğunu söyledi.

2003 yılından sonra Türkiye'de birtakım şeylerin değişmeye başladığını anlatan Taş, "Parti olarak kaybedecek zamanımız yok. İktidara gelmemizle ülkede çok şeyler değişti. Faizler düşmemeye başladı ve ülkede yatırımlar yapmaya başladık. Biz millete söz verdik, sözlerin hepsini de yerine getirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla belediyelerde gönül belediyeciliğini anlayışıyla çalışmalar yaptıklarını anlatan Taş, bu kapsamda AK Parti için belediyecilik anlayışının ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

2019 yerel seçimlerinde de iddialı olduklarının altını çizen Taş, şöyle konuştu:

"Bizim Antalya'da hedefimiz 19 ilçe belediyesini almak. 25 bin oy gelirse Muratpaşa'yı kazanıyoruz. AK Parti olarak Muratpaşa'ya talibiz. Muratpaşa kimsenin çiftliği değil, tapulu malı değil. İyi bir adayla Muratpaşa'yı almayı düşünüyoruz. Millet onların bir şey yapmadığını gördü. Belediyecilik bizim işimiz, hiç kimse kurusa bakmasın. Yan gelip yatarak oraları babalarının çiftliği görüp, millete hizmet etmeden, yan gelip yatma dönemi bitti. Belediyeciliği en iyi yapan parti AK Parti'dir. Yerelde iddialıyız. Muratpaşa Belediyesi inşallah 2019 yılında bizde olacak. Zafer inananlarındır."

Yerel seçimlerde MHP ile ittifaklarının devam edeceğini kaydeden Taş, genel seçime Cumhur İttifakı'yla beraber girdiklerini, meclisteki konum itibarıyla da ittifakın devam edeceğini anlattı.

Kaynak: AA