Parsons, Kritik Altyapı Koruma Çözümünü Piyasaya Sürdü

Parsons, siber ve fiziksel tehditlere karşı kritik altyapı direnci sağlayan teknoloji ve hizmetlerinin yer aldığı entegre portföyünü piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Savunma, güvenlik ve altyapı pazarlarına odaklanan dijital çözüm sağlayıcısı Parsons, siber ve fiziksel tehditlere karşı kritik altyapı direnci sağlayan teknoloji ve hizmetlerinin yer aldığı entegre portföyünü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Yapılan açıklamada, Domain6’nın, işletme teknolojisi (OT) ve bilgi teknolojisi (BT) ortamlarındaki saldırıları engelleyen dünyanın ilk tam birleşik çözümü niteliğinde olduğu, bu portföye sahip teknolojilerin, ABD hükümeti istihbaratını, savunma kurumlarını ve ticari müşteri tesislerini de içerecek şekilde şirketin müşteri operasyonlarında kullanıldığı ve kanıtlandığı belirtildi.

Parsons Federal İşletme Birimi Başkanı Carey Smith konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Domain6, şirketin OT ortamlarına yönelik uzun yıllardır süren tasarım ve oluşturma deneyimi, Ar-Ge yatırımları ve dünyanın bazı lider siber ve fiziksel güvenlik şirketlerini satın almamızı içeren üç stratejik temele dayanılarak üretilmiş teknoloji ürünüdür. Ürünün asıl değeri, şirketin kendi stratejisine uygun BT merkezli yazılımlara yönelik tehlikeli ölçüdeki dar modelin ötesine geçmektedir. Şirketin istihbarat ve askeri topluluklardaki müşterileri, uzun süredir endüstriyel kontrol sistemlere yönelik artan tehdide odaklanan birleşik OT-BT altyapı güvenliği çözümü talep etektedir. Domain6, büyük ölçüde bu deneyim esas alınarak oluşturulmuştur. Ürün, teknoloji platformu olup şirketimize göre kritik altyapı sahiplerinin ve operatörlerin siber-fiziksel tehditleri ve riski yönetim biçimlerinde devrim oluşturacaktır. Siber-güvenlik piyasasına yönelik mesajımız oldukça basit; şirketimiz, dünyadaki diğer şirketlerle kıyaslandığında altyapı tasarımı, inşası ve korunmasında çok daha fazla deneyime sahiptir. Milyarlarca bağlı, çalınabilir nesnelerin interneti aygıtının yer aldığı OT ortamı, bu deneyimi talep etmektedir."
Kaynak: İHA