Modern Nikah Sarayı Gelin Ve Damatları Rahatlatacak

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar: 'Burası Türkiye'nin ilk akıllı nikah sarayı olacak. Burada açık ve kapalı otopark, mescit, sığınak, kutlama fuaye alanları, terzi, kuyumcu, çiçekçi, şekerci, fotoğrafçı, kuaför, gelin ve damatların dinlenme alanları, restoran gibi salonlar yer alacak'

Erzurum'da, 2. Abdülhamid'in vefatının 100. yılı anısına yaptırılan Palandöken Belediyesi Nikah Sarayı'nın yıl sonunda hizmete gireceği bildirildi.

Palandöken Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından geçen yıl inşasına başlanan ve yaklaşık 25 milyon liraya mal olacak nikah salonunun bu yılın sonunda tamamlanarak hizmete alınması planlanıyor.

Osmanlı ve günümüz mimarisinin sentezinin birlikte işlendiği, gelin ile damatlara önemli kolaylıklar sağlayacak nikah salonunun büyük bir bölümü ile 300 araçlık otoparkı tamamlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, söz konusu projenin ilçenin yeni gözdesi olacağını söyledi.

Bulutlar, inşaatın tamamlanmasıyla ilçede büyük bir eksiğin giderileceğini belirterek, "Burası Türkiye'nin ilk akıllı nikah sarayı olacak. Burada açık ve kapalı otopark, mescit, sığınak, kutlama fuaye alanları, terzi, kuyumcu, çiçekçi, şekerci, fotoğrafçı, kuaför, gelin ve damatların dinlenme alanları, restoran gibi salonlar yer alacak." dedi.

Belediye olarak insan merkezli hizmetler üretmeye gayret ettiklerini ifade eden Bulutlar, "Bir aksilik olmazsa sene sonunda nikah sarayımızın açılışını yapacağız. Bu yıl 2. Abdülhamid'in vefatının 100. yılı olması nedeniyle söz konusu yatırımı Abdülhamid'e ithafen inşa etmiş ve ilçemize kazandırmış olacağız." diye konuştu.
Kaynak: AA