AK Parti'den Doğanyol Ve Pütürge'ye Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, milletvekilleri Çalık, Çakır ve Kahtalı, beraberinde AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile Doğanyol ve Pütürge ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Öznur Çalık, Doğanyol ziyaretinde yaptığı konuşmada, millete layık olmak için her zaman çalıştıklarını, çalışmaya da devam edeceklerini belirtti.

Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların herkesin farkında olması gerektiğini dile getiren Çalık, şunları kaydetti:

"Türkiye üzerinde oynanan oyunları hepimiz görüyoruz. 15 Temmuz yaşadığımız son darbe girişimidir.17-25 Aralık olayları, Gezi olayları, darbe girişimlerini hiçbir zaman unutmayalım. O darbe girişimlerine direnen milletimizin şimdi yapılmak istenen ekonomik darbeye de aynı şekilde direnmesi gerekiyor. Bu ekonomik darbenin sebebi bugüne kadar Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider görmedi. 24 Haziran'da Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye isteyenler emellerine ulaşamadılar. Şimdi darbelere, seçimlere, operasyonlara rağmen ayakta duran Türkiye'nin bu kez üzerinde oynanan oyun ekonomik operasyonlardır. Türk milleti aziz bir millettir. Dün darbelerin karşısında nasıl dik durduysa bugün de ekonomik darbenin karşısın da öyle dik duracaktır."

Muhalefeti de eleştiren Çalık, şunları söyledi:

"Türk milleti muhalefetin sesine de gereken cevabı verecektir. 'Adalet' deyip atlet giyip sokaklarda dolaşıp adalet arayan muhalefet lideri Kılıçdaroğlu kendi partisindeki adaleti dağıtsın. 600 delegeden toplamış imzaya rağmen genel başkanlık için o koltukta koltuk sevdasına direnen Kılıçdaroğlu'na milletimizin 10. seçimde de gereken cevabı vereceğine inanıyorum."

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da Doğanyol'un AK Parti'nin kurulduğu günden buyana partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek verdiğini belirterek, Malatya'yı kalkındırmanın temel görevleri olduğunu bildirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise milletvekilleri olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA