Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu İlçeye Katkı Sağlayacak

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, gelecek dönem öğrenci alımına başlayacak olan Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun ilçeye katkı yapacağını bildirdi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Yardımcısı Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ve beraberindeki heyet, yükseokul yönetimini ziyaret etti.

Okulun derslikleri, personel ihtiyacı ve fiziksel durumunu değerlendiren Kurt, Kaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Çelik ile Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Akbulut’tan bilgi aldı.

Kurt, burada yaptığı açıklamada, gelecek dönem 40 öğrenci ile eğitime başlayacak olan Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun derslik, personel ve fiziki ihtiyaçlarını yerinde görerek değerlendirmelerde bulunacaklarını ifade ederek, 4 yıllık yüksekokulun Kaman için önemli bir kazanım olduğunu kaydetti.

Kaman’da bulunan iki yüksekokulun personel, derslikler ve fiziksel imkanlarının görüşülerek çözüme kavuşturulduğunu anlatan Kurt, hazırlıkların yerine getirilmesiyle birlikte Kaman’ın yeni öğrencilerini karşılamaya hazır olduğunu dile getirdi.

Heyet, daha sonra Kaman Kaymakamı Murat Girgin ve Belediye Başkanı Erhan Talu'yu da ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Kaynak: AA