AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti'den Çanakkale milletvekili seçilen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Jülide İskenderoğlu mazbatalarını aldı.

Çanakkale Adliyesi'nde geçekleştirilen mazbata töreninde, Turan ve İskenderoğlu mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Ünsal Bayav ve komisyon üyelerinden aldı.

Partililerin de yoğun ilgi gösterdiği törende konuşan Bülent Turan, Çanakkale'ye yeni sürecin hayırlı olması dileğinde bulundu.

"Allah aldığımız işlerin hakkını vermeyi bizlere nasip etsin." diyen Turan, şöyle konuştu:

"Bu mazbatayı köy köy bizimle gezen ana kademe teşkilatımıza, bu mazbatayı mahalle mahalle gezen afiş asan gençlik kollarımıza, bu mazbatayı kapı kapı gezen kadın kollarımıza, kendi seçimi gibi çalışan belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize, her türlü derdimizi çeken ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, köy köy dolaşan il genel meclisimize, sahurunu, iftarını açan köy muhtarlarımıza, STK başkanlarımıza, bizim kadar heyecanlanan tüm siz Çanakkaleli hemşehrilerimize hediye etmek istiyorum. Bu mazbata Bülent Turan'ın, bu mazbata Jülide hanımın değil, inşallah bu mazbata 550 bin Çanakkale'nin tümünün olacak."

Daha sonra törene katılanlar, Turan ve İskenderoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA