MHP'nin 'Askıda Ekmek' Projesine Destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekmeğin fiyatına zam yapılacağı iddiası üzerine başlattığı "Askıda Ekmek" projesine memleketi Osmaniye'den destek geldi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Bahçeli'nin "Askıda Ekmek" projesi başlatması üzerine Osmaniye Belediyesi olarak kendilerinin de "Bir Ekmek de Hemşehrime" projesini hayata geçirdiklerini belirtti.

Başkan Kara, sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatılan kampanya için bir fırın işletmesini ziyaret edip 200 ekmeğin bedelini ödeyerek kentte kampanyayı başlattıklarını kaydetti. Kara, kampanyanın il geneline yaygınlaştırılacağına vurgu yaptı.

Bahçeli'nin çağrısına bir destek de Osmaniye'nin Kadirli İlçe Belediyesinden geldi. Başkan Ömer Tarhan, "Askıda Ekmek" projesini 4 yıldır Kadirli'de başarıyla uyguladıklarını belirterek, Bahçeli'nin açıklamasının ardından projeyi genişletme kararı aldıklarını söyledi.

Projenin uygulandığı fırınlardan birinin sahibi Nihat Yasak, bu projeye büyük bir ilgi olduğunu ve bütün fırıncıların destek vermesi gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA