Bandırma Ticaret Odası Üyeleri Bir Araya Geldi

Bandırma Ticaret Odası Meclisi ve oda üyeleri düzenlenen gecede bir araya geldi.

Bandırma Ticaret Odası yönetimi, oda binasında düzenlediği etkinlikle meclis üyeleri ile oda üyesi ticaret erbaplarını buluşturdu.

Oda Başkanı Mehmet Kılkışlı, burada yaptığı konuşmada, yıllar geçtikçe odaya üye sayılarının artışının yanı sıra meslek komitelerinin çeşitliliğinin, dolayısıyla meclis üyesi sayılarının arttığını söyledi.

Önceki dönemlerde 27 olan meclis üye sayısının geçen dönem 30'a, 9 Nisan'da yapılan seçimlerde ise 40'a çıktığına işaret eden Kılkışlı, şunları kaydetti:

"Zorlu bir seçim sürecinin ardından Bandırma Ticaret Odasının organlarında görev almak üzere seçilmiş kişiler olarak üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmemiz gerekiyor. Öncelikli amacımız üyelerimizle bire bir ilişkiler kurabilmektir. Bunun için üye ziyaretleri yapmak istiyoruz. Herkes üyelerini ziyaret edecek. Üyelerimizi bilgilendirmek, sorunlarını öğrenebilmek ve iletişimi güçlü tutabilmek için bunu yapmamızın şart olduğunu düşünüyoruz."

Kılkışlı, oda üyelerinden her ay yapılan meslek komitesi toplantılarına katılmasını ve sektörle ilgili bilgi, görüş, öneri ve sorunları paylaşmalarını rica ettiğini sözlerine ekledi.

Oda Meclisi Başkanı Bahadır Çenberci de geçen beş yıllık dönemde sadece üyelerine hizmet etmekle yetinmeyip Bandırma ve bölgesi için önemli çalışmalar yapan, projeler geliştiren, sektör ve yöre sorunları için arabuluculuk görevi üstlenen önemli bir kurum haline geldiklerini söyledi.

Toplantıya, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile kurumların müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA