Uzunköprü Yaşlı Ve Engelli Bakım Ve Temizlik Projesi

Uzunköprü yaşlı ve engelli bakım ve temizlik projesinde görev yapan ekip, AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında çalışan ekibin üçerli grup halinde günde 20 ihtiyaç sahibi vatandaşa hizmet verdiğini belirtti.

116 aileye ulaşıldığını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"65 yaş üstü yaşlı ve engellilere ulaşmayı hedef belirleyen projemiz Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliği içinde bölgemizde tek ve çok başarılı biçimde ilerliyor. Bu başarı ve ilgiyi gördükten sonra çok daha kapsamlı ve fazlasının hayata geçmesi için yeni hedefler, yeni projeler için elimizden geleni yapacağız.

İlçemize MR çekim cihazının getirilmesi gibi 2 milyonluk cihazı hastanemize kazandırmış ve 1 seneyi aşan süredir civar ilçelere de hizmet etmeye başlayıp aynı zamanda 20-25 bin vatandaşımızın hareketliliğini Uzunköprü'de tutup hayır dualarını aldıysak, bu kimsen yoksa biz varız projesi de detaylarına indiğimizde vicdanlarımızda emeği geçenlerin hayır dualarının bulunduğu güzel anlamlı ve gerekli bir proje. Uzunköprülülerimizin bilmesini isterim ki AK Parti belediyeciliğinde de yerelde bu ve bunun gibi projeler sosyal devlet anlayışının sosyal belediyeciliğin anlam ve anlayışı kapsamında sizlerin de teveccühü ile hayat bulacaktır. Proje kapsamında tansiyon, şeker ölçme gibi basit sağlık kontrollerinin yapımına gerekli durumlarda sağlık müdürlüğü ile irtibata geçip ev ya da kurumlarda gerekli müdahalelerin yapımına bununla beraber yaşlı ve engellilerimizin ihtiyaçları dahilinde kişisel vücut temizliği, ev temizliği, yemek, yardım çamaşır yıkama temizlik eksiklerin giderilmesi konuşunda çalışmalar devam ediyor ve memnuniyetle duygusallıkla takip ve takdir ediyoruz."

Kaynak: AA