Şahinbey-Polateli OSB

GSO Başkanı Adnan Ünverdi: 'Önümüzdeki dönemde de ilgili bakanlıklarla görüşmelerimizi sürdürerek projeyi devam ettireceğiz'.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adnan Ünverdi, Şahinbey-Polateli OSB ile bakanlıklarla görüşerek projeyi devam ettireceklerini bildirdi.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı ve meclis başkanı Ökkaş Karcı, Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GSO Başkanı Adnan Ünverdi, buradaki konuşmasında, her iki odanın büyük çaba gösterdiği Şahinbey-Polateli OSB'nin Türkiye için güzel bir eser olacağını belirterek, "Önümüzdeki dönemde de ilgili bakanlıklarla görüşmelerimizi sürdürerek projeyi devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) verilen eğitimler hakkında KİTSO üyelerini bilgilendiren Ünverdi, Kilisli sanayici ve iş adamlarının istihdam noktasında buradan faydalanabileceklerini dile getirdi.

Başkan Ünverdi ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileyen KİTSO Başkanı Celkanlı da çalışmalarında Gaziantep'i örnek aldıklarını belirtti.

Celkanlı, Gaziantep’in sanayisiyle örnek bir şehir olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Amacımız Kilis ve ülkemiz için değer üretebilmek. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şahinbey- Polateli OSB’de olduğu gibi iş birliği içerisinde çalışmaktan onur duyarız. Ev sahipliğiniz için teşekkür ediyor yeni görevlerinizde başarılar diliyorum."

Konuşmaların ardından iki odanın yönetimi karşılıklı hediye takdiminde bulundu.
Kaynak: AA