Hafızlar, Diriliş Kampı'na Hayran Kaldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamı Kocaeli’ye gelen 251 hafız, ziyaret ettikleri Diriliş Kampı’na hayran kaldıklarını söylediler.

Hafızlar, Diriliş Kampı'na Hayran Kaldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik öncesinde Türkiye’nin farklı illerinden gelen 251 hafız, Diriliş Kampı’nı ziyaret etti. Diriliş Kampı’na gelen hafızlar, burada geleneksel ok sporu, masa tenisi, voleybol ve futbol oynayarak, doğa yürüyüşü yapma fırsatı buldular.

Davranış Bilimci Fatih Abadi tarafından düzenlenen seminere de katılan hafızlar, Abadi’ye başarı ve motivasyon konularında sorular sordu. Kendisinin de 2004 yılında Kartal İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduğunu belirten Fatih Abadi, gençlere kendi hayat tecrübesinden paylaşımlarda bulunarak başarılı olmak için çeşitli tavsiyelerde bulundu.

15 Temmuz Pazar günü saat 20.00’da Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Günü etkinlikleri, 15 Temmuz Pazar akşamından 16 Temmuz Pazartesi sabahına kadar aralıksız devam edecek. Etkinlik gecesinde Türkiye’nin farklı illerinden gelen 251 hafız, sahnede “Önce Vatan Dediler” yazısı, ay yıldız ve Türkiye haritası koreografisi oluşturacaklar.
Kaynak: İHA