Karacabey'de AK Parti Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Alanı'ndaki seçim ofisinin açılışını yaptı.

Yoğun katılımla gerçekleşen programa, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile AK Parti Bursa milletvekili adayları Mustafa Esgin ve Gülten Kapıcıoğlu katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Karacabey için 24 Haziran'dan sonra da durmadan yola devam edeceklerini söyledi.

İlçe adına birlik beraberlik vurgusunda bulunan İşcan, "Tek bir derdimiz, idealimiz ve sevdamız var. Bu sevdanın adı da Türkiye'dir, Karacabey'dir. Ülkemizin alnının ak ve başının dik olması, siyasetimizin asla değişmeyecek eksenidir. İşte bu kapsamda önümüzde çok büyük bir sınav var. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti'ye halkımızdan tam destek ve dua istiyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi.

Belediye Başkanı Ali Özkan da, "Tüm hizmetlerin artarak devam etmesi adına 24 Haziran seçimlerinden AK Parti'nin güçlü bir şekilde çıkması gerekiyor. Karacabeyli hemşehrimiz Mustafa Esgin ile Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediyesi meclis üyesi Gülten Kapıcıoğlu'nun milletvekili olarak mecliste yer almaları Karacabey'in önünü daha da açacaktır." diye konuştu.

Milletvekili adayları Gülten Kapıcıoğlu ile Mustafa Esgin ise 24 Haziran'daki seçimler için AK Parti'ye destek istedi.

Kaynak: AA