PTT'den Bayram Kampanyaları

Tekirdağ PTT Başmüdürü Eren Aslan, PTT'in müşteri memnuniyetini ön plana alarak müşteri beklentilerini de karşılayarak rekabete dayalı yeni hizmetler sunmaya devam ettiğini bildirdi.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl değişim ve dönüşüm içerisinde olan PTT'nin müşterilerine bayram ve özel günler için indirim fırsatları verdiğine değindi.

31 Ağustos'a kadar sürecek kampanya kapsamında bireysel göndericiler tarafından postaya verilecek APS kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerine mevcut posta ve telgraf ücret tarifesi üzerinden yüzde 25 indirim uygulanacağını aktaran Aslan, şunları kaydetti:

"Ülkemizin 4. büyük operatörü olma hedefimizle yola çıktığımız PTTCELL de 1000 dakika 10 lira, ek internet paketleri ise 1 gb 10 lira, 2 gb 15 lira, 5 gb 25 lira olarak kampanyalar güncellenmiştir. PTT Sigorta ile BES'e indirimli aylık 90 lira ücret ile katılım sağlanmaktadır. BES'te yüzde 25 devlet katkısı bulunmaktadır. Ayrıca zorunlu deprem sigortası (Dask), sağlık, konut ve hayat sigortaları da indirimli olarak PTT merkezlerinde yapılmaktadır. PTT de tüm banka, kişi ve kurum hesaplarına ucuz ve hızlı para transferleri ile fitre ve zekatlarınız için online hızlı para gönderme sistemi bulunmaktadır. PTT merkezleri, hizmetlerimizi en ucuz ve en hızlı şekilde 13 merkez, 34 şube, 2 adet Mobil Araç şube ve 10 acenta ile hizmet vermekte, her geçen gün yeni iş yerleri açarak hizmetlerimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarının olduğu her yerde ayağına götürmekteyiz."

Kaynak: AA