Vali Yıldırım'ın Yürekli Köyünü Ziyareti

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Korkut ilçesine bağlı Yürekli köyünü ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre Vali Yıldırım, köydeki taziye evinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi tarafından köye 2015-2018 yıllarında 152 bin 652 liralık kamu yatırımı yapıldığını anımsattı.

Aynı dönemde ayrıca 677 bin 212 lira sosyal yardım yapıldığını aktaran Yıldırım, şöyle konuştu:

"Yardıma ihtiyacı olan ve bizlerin tespit edemediği mağdur bir vatandaşımız varsa, bizlere iletin. Rabbim dirlik, birlik ve beraberliğimizi bozmasın ve bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin. Biz terörü bu memleketin gündeminden çıkarmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bunları takip ediyoruz, gerekeni de yapacağız, bundan kimsenin de en ufak bir şüphesi olmasın.

Hiçbir devlet askerine, polisine, öğretmenine, masum vatandaşına silah çekeni kabul etmez. Onun için hep birlikte bu terörü alt etmemiz lazım. Bakın birkaç hafta önce Hasköy'den kardeşimiz ve hemşehrimiz asteğmen Cengiz Uslu'yu son yolculuğuna uğurladık. Gencecik evladımızı hainler tuzakladıkları patlayıcıyı patlatmak suretiyle şehit ettiler. Bunu yapan insan olamaz, hangi vicdan sahibi bunu yapabilir. "

Milletin, teröre ve teröriste asla fırsat vermediğini ve vermeyeceğini ifade eden Yıldırım, "Terörle mücadelemiz kararlı bire şekilde devam edecek. Bu terörün kökünü hep birlikte kazıyacağız. Cennet gibi bir vatanımız var. Her şeyiyle hepimize yeter. Zaten bu yüzden her taraftan saldırıyorlar ama asla hiçbir terör örgütüne ve yandaşlılarına fırsat vermeyeceğiz."

Kaynak: AA