Hedef Açıklaması 'Parlamentoda Çoğunluk Ve Tek Turda Cumhurbaşkanı'

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: '(Yeniden aday gösterilmemesi) Ben siyaset yapmaya devam edeceğim. Genel merkezimiz böyle uygun gördü, bu doğru bir karar mıdı, hayır. Bu doğru bir karar değildir' 'Hedefimiz önce 24 Haziran akşamı parlementoda çoğunluğu elde etmek ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı birinci turdan cumhurbaşkanı seçmek'

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, partisince yeniden aday gösterilmemesinin doğru bir karar olmadığını ama siyaset yapmaya, partisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan için çalışmaya devam edeceğini belirterek, "Hedefimiz önce 24 Haziran akşamı parlementoda çoğunluğu elde etmek ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı birinci turdan cumhurbaşkanı seçmek." dedi.

Özdağ, Manisa Öğretmenevinde düzenlediği iftar programıyla kente görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Seçimi ile 24 Haziran'da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Seçiminde partisince yeniden aday gösterilmeyen Özdağ, genel başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi için her zaman çalışmada devam edeceğimi söyledi.

Özdağ, parlamentoda olmasa da aktif siyaset hayatına devam edeceğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Görev yaptığım 7 yıl içerisinde tavan siyaseti yaparken, bir diğer taraftan da taban siyaseti yaptım. Bu süre içerinde Manisa'nın en ücra yerine kadar giderek ihtiyacı olan herkesin yardımına koşmaya çalıştım. AK Parti kurulduğundan bu yana 16 yıldır hiçbir milletvekilinin yapmadığını yaptım. Her ay yaptığımız faaliyetleri basın mensupları başta olmak üzere muhtarlara, sivil toplum kuruluşları ve partinin tüm kademelerine gönderdim. Ben siyaset yapmaya devam edeceğim. Genel merkezimiz böyle uygun gördü, bu doğru bir karar mıdı, hayır. Bu doğru bir karar değildir. Milletvekili seçildikten sonra AK Parti'den seçildim ama asla 'AK Parti milletvekiliyim' demedim. 'Manisa milletvekiliyim', 'Türkiye milletvekiliyim' dedim. Buna çok dikkat ettim. Herkese eşit bir şekilde yardımcı olmaya çalıştım. Bundan sonra da ofisim olacak, devamlı gidip gelmeye devam edeceğim. Hedefimiz önce 24 Haziran akşamı parlementoda çoğunluğu elde etmek ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı birinci turdan cumhurbaşkanı seçmek."
Kaynak: AA