'Vatandaş Rahatça Oyunu Kullanacak'

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu: 'Kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın. Vatandaşımızın huzurlu ve güvenli şekilde sandığa gitmesi için elimizden geleni yapacağız. Kesinlikle vatandaşımız hiçbir sıkıntı olmadan rahatça oyunu kullanacak'

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde vatandaşın özgür iradesinin sandığa yansıması noktasında her türlü tedbiri aldıklarını bildirdi.

Ustaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim güvenliğinin sağlanması konusunda toplantılar düzenleyerek kolluk kuvvetleriyle bunun çalışmasını yaptıklarını söyledi.

Vatandaşın özgür iradesinin sandığa yansıması için her türlü tedbiri aldıklarını dile getiren Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"En ücra köşedeki vatandaşımızın rahat şekilde sandığa gitmesiyle ilgili de her türlü tedbiri alacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşımızın çok rahat sandığa gitmesi, burada huzur ve güvenli bir ortamın tesisi için hiçbir sıkıntının olmayacağının garantisini veriyoruz. Kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın. Vatandaşımızın huzurlu ve güvenli şekilde sandığa gitmesi için elimizden geleni yapacağız. Kesinlikle vatandaşımız hiçbir sıkıntı olmadan rahatça oyunu kullanacak."

Vali Ustaoğlu, seçime kadar propagandaların sağlıklı yürütülmesi için de parti il başkanlarıyla görüşeceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA