Milletvekili Altay'dan Banaz'a Doğalgaz Müjdesi

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Banaz ilçesinde önümüzdeki yıl doğalgaz kullanımının başlayacağını söyledi.

Altay, seçim çalışmaları dolayısıyla gittiği Banaz'da esnaf ziyaretlerinde bulundu. İlçenin doğalgaza kavuşmasına çok az bir süre kaldığını ve bu kapsamda altyapı faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Altay, ilçenin son yıllarda önemli yatırımlar aldığını ifade etti.

Altay, şunları söyledi:

"Önümüzdeki yıl ilçede doğalgaz kullanımı başlayacak, yaklaşık 9 bin konut doğalgazla ısınacak. Bizler halkımızın yaşam standartlarını artırmak için elimizden gelen tüm çalışmaları ortaya koymaya devam ediyoruz. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimin sonunda ilçemiz, ilimiz ve ülkemizdeki istikrar sürecektir. 2023 hedeflerinin hayata geçmesi için cumhurbaşkanlığı seçiminde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha seçtireceğiz. Partimiz, ilimizde en yüksek oyu alacak. Bize bugüne kadar destek veren Banaz halkına bir kez daha teşekkür ediyorum."

Altay’a ziyareti sırasında Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, AK Parti Banaz İlçe Başkanı Eşref Çelik, İl Genel Meclisi Üyesi Abdülkadir Kılınç ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Kaynak: AA