Düden Şelalesi Aydınlatma Projesine Ödül

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Düden Şelalesi aydınlatma projesi, uluslararası A'Design Competition & Award yarışmasında ödüle layık görüldü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi adına aydınlatma ve tasarım projesini gerçekleştiren Fiberli Aydınlatma firması, dünyanın önde gelen tasarım konsept ve hizmetleri yarışmalarından biri olan A'Design Competition & Award yarışmasına katıldı

Düden Şelalesi aydınlatma projesi, "Bridal Düden Waterfall (Gelinlik Giymiş Düden Şelalesi)" adıyla katıldığı yarışmada, "en iyi aydınlatma tasarımı ve ürünü" ödülünü kazandı.

Ödül töreni, 29 Haziran'da İtalya'da yapılacak.

Düden Şelalesi, 72 LED'li, her biri açılandırılabilen özel tasarım projektörlerle, tuzlu su ve dalga gibi doğa koşullarına dayanabilir, güneş enerjisiyle çalışan ve yanıp sönme özelliğiyle ışıltılı bir efekt verebilen armatürler olmak üzere iki çeşit ürün ile aydınlatılıyor. Bu sayede, hem etrafındaki yerleşim alanına hem de şelalenin doğasına zarar vermeyen bir aydınlatma gerçekleşiyor.

Kaynak: AA