AK Parti'den Altınözü'ne Teşekkür Ziyareti

AK Parti Hatay il teşkilatı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçim'inde elde edilen başarıdan dolayı Altınözü ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Altınözü İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, tüm seçmenlere teşekkür etti.

Hatay için çalışacaklarını belirten Türkoğlu, "Verdiğiniz destekle yine liste başı oldunuz. Zaten yükümüz ağırdı. Bu mukaddes yükün ağırlığının farkında olarak hedefler doğrultusunda yeni başarılara Türkiye'mizi ulaştırmak için durmadan çalışacağız. Genel Başkanımız seçilmiş ilk başkan oldu. İnşallah kuracağımız güçlü hükümetle insanımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri getireceğiz inşallah." diye konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ise, seçim çalışmaları kapsamında Altınözü'ne 5 defa geldiğini hatırlattı.

Her geldiğinde Altınözü'nün vekili "benim" dediğini kaydeden Yayman, "İl başkanımız vesilesiyle Altınözü'nün 5 tane vekili var. Gece gündüz çalıştık. Bizlerle birlikte bu yolda yürüyen tüm isimsiz kahramanlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler de, kısa bir zamanda yapacak çok iş olduğunu söyledi.

Partilileri seçim süresince çok çalıştığını ve bunun zafer getirdiğini kaydeden Güler, şöyle konuştu:

"Her şey daha güzel bir Hatay olsun diyeydi. 24 Haziran'da Genel Başkanımızı Türkiye'ye başkan yaptık. Allah'ın izniyle 5 vekilimizi meclise gönderdik. İnanıyorum ki Altınözü'ne, Hatay'a hizmetler yağacak. Altınözü verdiği destekle yine şampiyon oldu. Hepinize destekleriniz için teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA