Cumhurbaşkanı Ve Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

AK Parti Antalya milletvekili adayları Uslu ve Çetin, Elmalı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili Atay Uslu ile milletvekili adayı Canbey Çetin, Elmalı ilçesinde siçem çalışmaları yaptı.

AK Parti Antalya il teşkilatından yapılan açıklamaya göre, Uslu ve Çetin, Elmalı Sanayi Sitesinde esnafı ziyaret ederek, bereketli kazançlar diledi.

Ziyaretinde AK Parti hükümetlerinin Elmalı'ya yaptığı yatırımlar hakkında bilgi veren Uslu, "Elmalı'ya büyük yatırımlar kazandırdık ve yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Elmalı-Finike, Elmalı-Korkuteli, Korkuteli-Bucak yollarımızı yapıyoruz, belli bir kısmını yaptık ve geri kalan yolları hızla tamamlayacağız. Elmalı'yı bölünmüş yollarla hem sahile hem de İç Anadolu'ya bağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Uslu, Elmalı'ya ayrıca modern bir hastane kazandırıldığını, kültürel mirasa sahip çıkıldığını, tarihi doku korunarak restore edildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Hizmet konusunda Elmalılı hemşehrilerimiz biliyor ki hizmeti yaparsa AK Parti yapar. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetleri ile icraata devam, ileri gitmeye, daha ileri yürümeye devam. Biz 'ileri' derken, muhalefet 'geri' diyor, biz 'yaptık, yaparız, yapacağız' diyoruz, onlar 'yıkacağız' diyor. Bu millet hatta muhalefet partilerinin tabanı da muhalefetten icracı olmayı, milli ve yerli olmayı bekliyor. "
Kaynak: AA