AK Parti Trabzon Milletvekillerinin Teşekkür Ziyaretleri

AK Parti'den Trabzon Milletvekili seçilen Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ile Salih Cora, Çaykara, Dernekpazarı, Of, Hayrat, Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Arsin, Yomra ve Maçka ilçelerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti.

Balta, Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini vurgulayarak, "Aziz milletimiz AK Parti'ye devam dedi. Trabzon, Cumhurbaşkanımıza büyük destek vermiştir. Parti olarak da dört milletvekili çıkarıyoruz. Arzumuz altıydı ama milletimiz bu şekilde karar verdi. Onun için yine teşekkür ediyoruz. " dedi.

Trabzon'un her zaman olduğu gibi yine reisine sahip çıktığına dikkati çeken Balta, "Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenlere rağmen Türkiye emin adımlarla 2023'e, 2053'e ve 2071'e yürüyecek. Kim kiminle ittifak etti, tarih bu notu düştü. Bu dönemde söylenenler ve ortaya konan tavırlar tarihte yerini aldı. Bu ülkenin iktidar partisi ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemi olarak bize düşen, bu memleketi geleceğe taşımaktır. " diye konuştu.

Öte yandan milletvekillerine, milletvekili adayları Vehbi Koç, Selçuk Çebi ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de eşlik etti.

Kaynak: AA