Sağlık Sen Giresun Şube Başkanı Süral Açıklaması

'Bu seçimle kazanan hiç şüphesiz Türkiye, milletimiz olmuştur. Kazanan dünya mazlumları, kazanan kamu çalışanlarımız, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız olmuştur'

Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, "Bu seçimle kazanan hiç şüphesiz Türkiye, milletimiz olmuştur. Kazanan dünya mazlumları, kazanan kamu çalışanlarımız, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız olmuştur." dedi.

Süral, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin bir demokrasi şöleni havasında geçtiğini, halkın tercihini yine istikrardan yana kullandığını belirtti.

Seçim sonuçlarının ülkeye, Türk halkına ve kamu çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Süral, "Altını çizmekte fayda var. Bu seçimle kazanan hiç şüphesiz Türkiye, milletimiz olmuştur. Kazanan dünya mazlumları, kazanan kamu çalışanlarımız, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız olmuştur. Seçim sonuçlarımızın şehrimize, ülkemize, milletimize ve kamu çalışanlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını dileriz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi sağlık çalışanlarına verdiği sözleri yakından takip edeceklerini vurgulayan Süral, şunları aktardı:

"Giresun Sağlık Sen Teşkilatı olarak bu kutlu yolculukta emeğin, alınterinin, memurların, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yürekli sesi olarak yine var gücümüzle şehrimiz ve ülkemiz için çaba göstermeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere sözünü verdiği ve seçim sonrasına kalan başta yıpranma payı ve ek göstergelerimizin 3 bin 600’e çıkartılması konuları ile çalışma şartlarımızın iyileştirilmesine yönelik her türlü düzenlemeye yine aktif şekilde katılımcı olacağını kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyarız."
Kaynak: AA