Başkan Sekmen'den Seçim Mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yarın gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolasıyla mesaj yayımladı.

Sekmen, mesajında, 24 Haziran'ın devlet ve milletin bekası için tarihi bir başlangıç olacağını belirtti.

Ülkenin 16 yıllık kazanımlarını yok etmek isteyenlerin aynı safta birleştiklerini dile getiren Sekmen, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhur İttifakı'na karşı birbirlerinin yanındanbile geçemeyecek partilerin birlikte hareket ettiği bir yapılanmayla karşı karşıyayız. Türkiye’nin nereden nereye geldiğine bakarak bu durumdan rahatsız olanlar, buülkenin geleceği için bir yıkım ekibi ortaya çıkardı. Türkiye üzerinde emelleri olanlar, büyümemizve kalkınmamızdan endişe duyan küresel güçler de 24 Haziran akşamını bekler oldu. Milletimiz tüm bu gerçeklerin farkındadır. Vatanın bekası için milletimiz sandıkta gerekeni yapacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hedeflerine emin adımlarla ilerleyecektir. Bunun için ne kadar yüksek bir oy alırsak, ne kadar güçlü bir şekilde destek verirsek o kadar ülkemizin menfaatine olacaktır."

Sekmen, bu nedenle oy kullanacak tüm vatandaşları sandık başına davet etti.

Kaynak: AA