Ülkü Ocakları Vakfı Turhal Şube Başkanı Ömer Çelik Açıklaması

'MHP 1 Kasım 2015'ten sonra ele geçirilmek istendi. Çünkü Türkiye'nin işgal planında sosyal dayanak arandı, MHP imha edilmek istendi. Çünkü Türkiye düşmanları senaryoyu böyle yazmışlardı'

Ülkü Ocakları Turhal Şube Başkanı Ömer Çelik, "MHP 1 Kasım 2015’ten sonra ele geçirilmek istendi. Çünkü Türkiye’nin işgal planında sosyal dayanak arandı, MHP imha edilmek istendi. Çünkü Türkiye düşmanları senaryoyu böyle yazmışlardı." dedi.

Çelik, Ülkü Ocakları Turhal Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında, MHP'nin yıkılarak, temellerinden öz değerlerinden koparılmak istendiğini söyledi.

Büyük resme baktığımızda üst akla dikkat edildiğinde, ülkede ve bölgede vahşi bir kaosun planlandığını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Milletin son kalesi teslim olsaydı, milli direnç düşecek, 15 Temmuz hain FETÖ darbesi Allah muhafaza belki de gerçekleşmiş olacaktı. Amaç buydu, hesap buydu. 2015 yılının Kasım ayından itibaren Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki il ve ilçelerimizi tesir altına alan isyan teşebbüslerini, kazılan hendekleri, döşenen patlayıcıları unutmadık, unutturmayacağız.

CHP'nin Çin malı başbakanlık teklifini kabul etmiş olsaydık, HDP'nin yanımıza kazara alıp FETÖ'nun tuzağına düşseydik bilinsin ki Türkiye iç savaşa sürüklenecekti. Bunu yapamazdık, böyle bir vebale ortak olamazdık. Milletin vermediği başbakanlık görevini, başka kapılarda dilenerek arayamaz, buna tenezzül dahi edemezdik. Bizim ülkülerimizin fiyatı yoktur, davamızın bedeli yoktur. Ederi 1 dolar olan şerefsizlere verilecek ne bir karış toprağımız ne de bir tek insanımız vardır."

Cumhurbaşkanı adaylarının, Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizen Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti'ni kuruluş felsefesine müzahir biçimde geleceğe taşıyacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğandır demek, ABD’ye, Almanya’ya, Avrupa Birliği ülkelerine ve Türk düşmanlarına karşı dik duruş demektir. Cumhur İttifakı Türk milliyetçilerinin ortak kararıdır. Hiçbir odak, hiçbir mahfil, hiçbir güruh, hiçbir siyasi düşük, Cumhur İttifakını çatlatamayacaktır. Şimdi bizim karşımızda iki seçenek vardır. Ya hep birlikte olacağız, ya da hep birlikte yok olacağız. arih boyunca esareti kabul etmemiş bir millete yakışan neyse biz de onu yapacağız. Devletimizin ve milletimizin bekası için her şeyi göze alacağız. Ülkemize yönelen tehditler her geçen gün artarken vatanımızın elimizden kayıp gitmesine seyirci kalamazdık. 15 Temmuz hain darbe girişimine teşebbüs eden teröristlerin yüzünü güldüremezdik. Aziz milletimiz 24 Haziran’da şaşmaz iradesini gösterecek, Cumhur İttifakı’nı yükseltecek, Milliyetçi Hareket Partisi’ni güçlendirecek, Sayın Erdoğan’ı da bir kez daha Cumhurbaşkanı yapacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Cumhur İttifakıyla taçlanacak, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesi perçinlenecektir."
Kaynak: AA