- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen Açıklaması

'Son 16 yılda çok şey değişti. Gelişen vizyonuyla bugün dünyanın önde gelen bir ülkesi haline gelen Türkiye'de, AK belediyeler sayesinde insanımızın refah seviyesi de yükseldi. Bu yükseliş ve bereket halkımızın AK Parti hükümetimize güvenmesiyle gerçekleşti. Geçen zaman içinde elde edilen bu başarı liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıdır'

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirterek, "Son 16 yılda çok şey değişti. Gelişen vizyonuyla bugün dünyanın önde gelen bir ülkesi haline gelen Türkiye'de, AK belediyeler sayesinde insanımızın refah seviyesi de yükseldi. Bu yükseliş ve bereket halkımızın AK Parti hükümetimize güvenmesiyle gerçekleşti. Geçen zaman içinde elde edilen bu başarı liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıdır." ifadelerini kullandı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Sekmen'in seçim çalışmaları kapsamında Tortum ilçesine bağlı Derekapı ve Aksukapı ile Aşkale ilçesinin Kandilli ve Ortabahçe mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sekmen, ziyaretlerinde Türkiye'nin ve Erzurum'un son 16 yılda geldiği noktayı anlattığı kaydedildi.

Ekonomisi 3,5 kat büyüyen Türkiye'de bereket ve yükselişin halkın AK Parti hükümetine güvenmesi ve hep arkasında durmasıyla oluştuğuna dikkat çeken Sekmen, "Kırsal kesime yaptığımız yatırımlar artarak devam edecek. 24 Haziran seçimleri ve yeni hükümet sistemi, Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren seçimlerin bir dönüm noktasıdır." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığına dikkat çeken Sekmen, şunları kaydetti:

"Son 16 yılda çok şey değişti. Gelişen vizyonuyla bugün dünyanın önde gelen bir ülkesi haline gelen Türkiye'de, AK belediyeler sayesinde insanımızın refah seviyesi de yükseldi. Bu yükseliş ve bereket halkımızın AK Parti hükümetimize güvenmesiyle gerçekleşti. Geçen zaman içinde elde edilen bu başarı liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıdır. Bugün ülkemizin her alanda büyük atılım sağlamasından rahatsız olan iç ve dış mihraklar her koldan bize saldırıyor ve çeşitli tezgahlar kuruyorlar. 'AK Parti'yi nasıl yok eder, bu ülkeyi nasıl karıştırırız' diye uğraşıyorlar. İşte önümüzde ülkemizin kaderini belirleyecek bir seçim var. Güçlü bir hükümet, güçlü bir meclis ve dünyanın en güçlüleri arasında yer alacak bir ülke için bir kez daha 'AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ diyeceğiz."

Kaynak: AA